catering tekst

Catering

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u uw gasten de lekkerste gerechten laten proeven? U kunt zelf urenlang in de keuken gaan staan, maar u kunt er ook voor kiezen een cateringbedrijf in te schakelen. Nani Catering helpt u graag.

Indonesische catering, kies voor kwaliteit en ga voor een heerlijk Indonesisch diner. Bij ons kunt u terecht voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfscatering, uitgebreid diner, of een bruiloft. Wij verzorgen graag voor u een catering uit de Indonesische keuken. Dit betreft allerlei heerlijke authentieke Indonesische gerechten op uw locatie.

Geniet van de Indonesische keuken

Nani Catering bereid met veel plezier diverse gerechten voor een Indonesische catering. Allerlei authentieke Indonesische gerechten bij u op locatie. Nani Catering zorgt voor een zorgeloos Indonesisch buffet. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en kruiden. 

 

Voor kleine of grotere partijen

Het maakt niet uit wat voor feestje u geeft, Cateringservice Nani staat voor u klaar. Wij verzorgen uw catering voor maximaal 250 personen. Wij zorgen ervoor dat u de lekkerste gerechten heeft op uw feestje.

Nani Catering

Nani Catering wordt gerund vanuit huis. De eigenaresse komt zelf uit Jakarta en werkt uitsluitend met producten uit Indonesië. Denk hierbij aan kruiden, specerijen, import groenten en diverse vissoorten. Omdat Nani Catering uitsluitend met verse producten uit Indonesië werkt is het bestellen van deze producten een tijdrovende klus, wat gemiddeld zo’n 4 uur duurt. Daarom is het tijdig bestellen van uw catering aan te raden!

Nani Catering Indonesia logo
Nani Catering Indonesia
Uitgelichte gerechten
Alle rechten voorbehouden Nani Catering Indonesia © 2024
Designpro.nl | Privacyverklaring